maanantai 12. tammikuuta 2015

Kampaus haaste, päivän kampaus

Haastan itseni (tai miksen kenen tahansa muunkin) täksi viikoksi tekemään jokaisena päivänä eri kampauksen. Yleensä tulee pidettyä tukkaa päivästä toiseen samalla tavalla ja sehän on ihan tylsää. Kampaus on osa pukeutumista ja tyyliä, joten siihenkin kannattaa silloin tällöin kiinnittää huomiota: Tällä viikolla nyt sitten erityisesti.

Mä olen antanut tukkani kasvaa kohta kolme vuotta, leikellen vähän latvoja ja otsatukkaa. Pituutta ei ole kuitenkaan kertynyt edes vielä olkapäille asti. Hiuslaatuni on pehmeä ja suht ohut. Tukkani on vaalennettu, oikea värini on jotain vaaleanruskean ja keskiruskean väliltä.


Tässä on nyt maanantain nuttura. Nutturat on mun lemppareita ja odottelen malttamattomana hiusteni kasvua. Yleensä jos haluan näyttää nopeasti söpöltä, valitsen nutturan; Se on sellainen helppo, nopea, trendikäskin kampaus. 
Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa tällaista rusettinutturaa. Se ei ollut ihan helppo toteuttaa, koska tukkani on vielä sen verran lyhyt. Nuttura osiota sai tupeerata aika lailla, että siihen sai edes vähän muhkeutta. Eikä tuo nyt kovin siistikään ole, mutta onneksi kampaukset saavat ollakin sellaisen kotikutoisen näköisiä! Sopii arkeenkin paremmin, kun ei ole niin siloteltua.


Tämän jos tekisi vähän pidempään tukkaan ja vähän siistimmin, olisi se myös näyttävä juhlakampaus. Oma nutturani meni vähän vinoon ja ajattelin joskus kokeilla laittaa sen ihan tarkoituksella kallelleen, sekin voisi näyttää hauskalta. 
Tällaisella siis mennään tänään, huomiseksi jotain uutta sitten! Täytyy alkaa selailemaan Pinterestiä ;) 


- Misu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloitsen jokaisesta kommentista :P