lauantai 10. tammikuuta 2015

Uusi alku

Mä aloitan blogini alusta. Tarkoitus keskittyä oman tyylin etsintään joka alkaa vaatekaapin täydellisestä siivouksesta. Katotaa mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään!

Aloitin ottamalla surulliset kuvat mun vaatekaapista. Niin.... yksitoikkoiset värit, trikoota, trikoota ja vielä kerran trikoota. Mukavuus on se juttu!

Ikean kassit on täynnä vaatetta joista aion luopua. Pohdinnassa on, jaksanko viedä ne kirpputorille, vai heitänkö laiskana SPR:lle.Tavoitteena on kasata vaatekaappi josta voi valita aamulla mukavat vaatteet, jotka näyttää aina hyvältä. Koen, että itsetuntemuksen takia on tärkeää, että tyyli on kunnossa. Se tuo itsevarmuutta elämään. Olen jo sen ikäinen, että teinityylit pitäisi olla takanapäin, sekä kaikenlaiset överit tyylikokeilut. Vaikka en uskokaan, että koskaan voisi jämähtää täydellisesti johonkin yhteen tyyliin, vaan sen on tarkoituskin muuttua hieman iän karttuessa. Mutta kun vaatekaapin peruspalikat olisivat kunnossa, sen muokkaaminenkin eri suuntiin olisi helpompaa.Olen valmis luopumaan kaikesta turhasta! Ja pikkuhiljaa hankkisin tilalle uusia, tarkkaan harkittuja vaateyksilöitä, jotka toivottavasti kestävät aikaa ja kulutusta. Halpis heräteostokset saavat siis jäädä kauppaan ja tilalle laadukkaita lempivaatteita.
Otetaan selvää kannattaako köyhän ostaa halpaa, missä menee rajat? Opettelen hinta-laatu suhteen vertailua, mihin on järkevää satsata, missä kannattaa säästää? 
Kirpputorilöydöt lämmittävät mieltäni ja kirppistelyä tulee varmasti harrastettua tulevan vuoden aikana, niin ostajana kuin myyjän osassakin. 

Tässä nyt siis alkusysäys hommaan! Myöhemmin lähden pohtimaan, mitkä nykyisessä kaapissani on ne ihanat, säilyttämisen arvoiset jutut ja mitä kaappi kaipaa täydennykseksi.  Edessä on pitkä, hidas projekti, mutta uskon että myös palkitseva ja antoinen! 
Tervetuloa mukaan seuraamaan!

-Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloitsen jokaisesta kommentista :P